Om oss

Mimax Solutions är ett svenskt företag med fokus på datahanteringslösningar för försäljning och produktion inom tillverkningsindustrin. Vi tjänar våra kunder i sin Digital Transformation, särskilt i försäljning och produktkonfigurationsrelaterade utvecklingsprojekt och livscykelstöd. Dessutom hjälper vi företag att utnyttja sina lösningar för hantering av kundrelationer (CRM), produktlivscykelhantering (PLM) och Enterprise Resource Planning (ERP) för att möjliggöra smidiga och produktiva konfigurationsbeställda (CtO) -baserade affärsprocesser i alla företagsfunktioner.

Mimax Solutions AB bildades 2008 av Michael Johansson. Michael har jobbat med CPQ frågor sedan 2003

Allt handlar egentligen om kommunikation Vi utvecklar och effektiviserar de olika processer som finns i DITT företag. Mimax påvisar och implementerar system som förkortar olika steg i allt från sälj och produktion till fakturering och uppföljning.

Mimax Solutions AB

Postadress:
Mimax Solutions AB
Box 20
681 21 Kristinehamn

Besöksadress:
Skivlingsvägen 8
681 35 Kristinehamn

Telefon: +46 (0)70-940 20 81
E-post: michael@mimax.se

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.